divendres, 17 de juny del 2022

10 anys del blog de la fauna de l’estany; nou replantejament

 Amb el resum del mes de maig s’han complert 10 anys del blog de la fauna de l’estany, iniciat el llunyà juny de 2012. Durant aquests 10 anys ininterromputs s’han publicat 225 entrades, una part molt important de les quals han estat resums mensuals dels ocells de l’estany. Només durant el fort de la pandèmia del COVID, la primavera de 2020,  es van reduir els resums mensuals però ni en aquest moment es van arribar a suspendre del tot.

Passats aquests 10 anys pensem però que és moment de replantejar el blog, doncs creiem que no té sentit continuar publicant resums mensuals que perden la major part del seu sentit poc desprès de la seva publicació i queden diluïts enmig d’una maranya de desenes i desenes d’altres resums.  Es per aquesta raó que a partir d’ara només es realitzaran entrades puntuals de temes relacionats amb la fauna de l’estany que puguin tenir un interès especial i que, precisament per aquest fet, tinguin capacitat de transcendir. En cap cas però hi haurà cap tipus de periodicitat ni estructura establerta i la publicació o no d’una nova entrada estarà circumscrita exclusivament  a disposar d’informació que es consideri pot ser novedosa.

Estem convençuts però que aquesta nova etapa serà tant o més profitosa que l’anterior i esperem continuar comptant amb la vostra lectura.